دسته‌ها
آموزش مفاهیم شبکه

راهنمای خرید انواع سوئیچ های شبکه + معرفی 12 سوئیچ برتر 2022

سوئیچ های شبکه بلوک های اصلی سازنده هر شبکه ای هستند. آنها چندین دستگاه مانند رایانه ، نقاط دسترسی بی سیم ، چاپگرها و سرورها را به یکدیگر متصل می کنند. در همان شبکه در داخل ساختمان یا محوطه دانشگاه. برخلاف روتر، یک سوئیچ فقط داده ها را به دستگاهی که برای آن در نظر گرفته شده است (که ممکن است سوئیچ دیگری، روتر یا رایانه کاربر باشد) ارسال می کند. یک سوئیچ شبکه دستگاه های متصل را قادر می سازد تا اطلاعات را به اشتراک بگذارند و با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شمارا با راهنمای خرید انواع سوئیچ شبکه و بهترین سوئیچ های شبکه آشنا کنیم:

سوئیچ های به طور کلی دو نوع هستند:

  • سوئیچ های مدیریت نشده (unmanaged)
  • سوئیچ های مدیریت شده (managed)

سوئیچ های مدیریت نشده (unmanaged)

سوئیچ های شبکه مدیریت نشده طوری طراحی شده است که می توانید اتصالات آنهارا به راحتی وصل کرده و بدون نیاز به پیکربندی شروع به کار کنید. سوئیچ های شبکه بدون مدیریت معمولاً برای اتصال اولیه هستند. بسیاری از آنها را می توان به صورت محلی از طریق نشانگرهای LED و سوئیچ های DIP کنترل و پیکربندی کرد. این سوئیچ های ارزان قیمت معمولاً در شبکه های کوچک یا برای افزودن گروه های کاری موقت به شبکه های بزرگتر استفاده می شود.

سوئیچ های مدیریت شده (managed)

سوئیچ های شبکه مدیریت شده امنیت بیشتر و ویژگی ها و انعطاف پذیری بیشتری را نسبت به سوئیچ های مدیریت نشده به شما می دهند زیرا می توانید آنها را به گونه ای تنظیم کنید که متناسب با شبکه شما باشد. با این کنترل بیشتر ، می توانید از شبکه خود بهتر محافظت کرده و کیفیت خدمات را برای کسانی که به شبکه دسترسی دارند ، ارتقا دهید.

سوئیچ های مدیریت شده به کاربران این امکان را می دهد هر پورت سوئیچ را با هر تنظیماتی تنظیم کنند و به آنها امکان مدیریت، پیکربندی و نظارت بر شبکه را از جهات مختلف می دهد. آنها همچنین کنترل بیشتری بر نحوه انتقال داده ها در شبکه و افرادی که می توانند به آن داده ها دسترسی داشته باشند، ارائه می دهند.

سوئیچ های مدیریت شده به طور کلی پروتکل مدیریت شبکه ساده (SNMP) را ارائه می دهند ، که کاربران را قادر می سازد تا وضعیت سوئیچ ها و پورت های سوئیچ فردی را زیر نظر داشته باشند و آماری مانند توان ترافیک ، خطاهای شبکه و وضعیت پورت را ارائه می دهد. سرپرستان شبکه می توانند این داده ها را در طول زمان ردیابی کرده و از آنها برای عیب یابی و ظرفیت شبکه استفاده کنند.

Poe به چه معناست؟

از مزایای کابل کشی ساخت یافته این است که می توان از آن برای انتقال نیروی الکتریکی با استفاده از فناوری Power-over-Ethernet (PoE) استفاده کرد. PoE برای دستگاه هایی مانند تکرار کننده های شبکه بی سیم یا دوربین های امنیتی IP مفید است. استفاده از PoE به این معنی است که تجهیزات می توانند از یک کابل اترنت برای صدا ، داده و قدرت استفاده کنند. استفاده از PoE نصب دستگاه ها را ساده کرده و هزینه های مربوطه را کاهش می دهد. نیازی به نصب کابل های اضافی یا نصب سوکت های برق اضافی نیست. PoE به میزان کمتری از ولتاژ اصلی استفاده می کند ، بنابراین استفاده از آن بی خطر است ، اگرچه هنوز می تواند به تجهیزاتی که برای استفاده طراحی نشده اند آسیب برساند ، بنابراین باید در نصب تجهیزات PoE بسیار دقت شود. 

معرفی سوئیچ PoE

سوئیچ دستگاهی است که به دستگاه های موجود در شبکه امکان برقراری ارتباط می دهد. یک سوئیچ PoE دارای قابلیت Power over Ethernet است که در آن تعبیه شده است. این بدان معناست که می توانید دستگاه ها را با استفاده از کابل های شبکه تغذیه کنید.

سوئیچ PoE نیرویی را فراهم می کند که می تواند برای اجرای سایر دستگاه ها از طریق کابل کشی اترنت استفاده شود. اگر شبکه شما سوئیچ ها را توزیع کرده است، امکان دریافت سوئیچ های عبور PoE نیز وجود دارد. PoE از منبع مرکزی تغذیه می کنند، همچنین می توانند نیرو را به دستگاه های نقطه پایانی مانند دوربین یا تلفن منتقل کنند.

تفاوت بین هاب، سوئیچ و روتر چیست؟

دستگاه های شبکه نقش بسزایی در ایجاد یک شبکه قوی و امکان برقراری یکپارچه ارتباطات از یک طرف به سر دیگر و یا چند انتهای آن دارند. دستگاه های مختلف شبکه مانند هاب ها، سوئیچ ها و روترها برای این منظور استفاده می شوند. آنها به عنوان یک پل شبکه با چندین درگاه که از آدرس های کنترل دسترسی رسانه (MAC) برای دریافت و ارسال داده ها به دستگاه های مقصد استفاده می کنند، نامیده می شوند. عملکرد هر سه این دستگاه ها متفاوت است، حتی اگر در یک دستگاه واحد ترکیب شوند. بنابراین، مهم است که بدانید کدام دستگاه را بسته به نیاز خود انتخاب کنید.

هاب ها، سوئیچ ها و روترها همه انواع رایج دستگاه هایی هستند که به اتصال شبکه کمک می کنند. از آنجا که آنها اغلب در یک دستگاه واحد ادغام می شوند ، درک تفاوت بین این موارد می تواند چالش برانگیز باشد. در برخی موارد ، ممکن است اصطلاحات به جای یکدیگر استفاده شوند ، اگرچه این نادرست است. عملکردها و موارد استفاده از این دستگاه ها بسیار متفاوت از یکدیگر است. در زیر ، ما یک راهنمای ساده در مورد تفاوت بین هاب، سوئیچ و روتر ارائه می دهیم تا به شما در درک بهتر شباهت آنها کمک کند.

 

برخی از بهترین سوئیچ های سیسکو در بازار

سوئیچ هاس سیسکو یکی از قدرتمند ترین انواع سوئیچ ها هستند که در بازار وجود دارند. در ادامه به برخی از سوئیچ های پر فروش سیسکو می پردازیم.

سوئیچ 16 پورت سیسکو مدل SF110D-16HP

با نگاهی اجمالی به  کارایی سوئیچ های سری 110 سیسکو می توان به این نتیجه رسید که این سری از سوئیچ ها برای استفاده آسان و بدون پیکربندی، شبکه ای سریع وقابل اعتماد وکم هزینه را دردسترس قرارداده است. سری سویئچ های 110 با داشتن اترنت سریع، باعث می شوند از انرژی بصورت بهینه استفاده شده و کلیدهایی را ارائه می دهند که برای اولویت بندی ترافیک و تشخیص شبکه درهنگام ادغام یکپارچه شبکه به کارمی روند.

سوئیچ 10 پورت سیسکو مدل SG350-10P

کمپانی سیسکو با ارائه سریSG350 نسل جدیدی از سوئیچ های مدیریت شده رامعرفی می کند . این سری از سوئیچ ها دارای ویژگیهای متنوع و عالی هستند که استفاده از آنها را به  آسانی امکان پذیر می باشند. از سوئیچ ها این سری می توان از مدل SG350-10p نام برد، که درادامه  به بررسی ویژگی های اصلی آن می پردازیم.

سوئیچ 24 پورت سیسکو مدل SF350-24

سوئیچ SF350-24P سیسکو دارای ۲۴ پورت شبکه با سرعت ۱۰/۱۰۰ Mbs می باشد. پورت های این سوئیچ از اتصالات فیبر و قابلیت +PoE پشتیبانی می کنند. همچنین این سوئیچ از استاندارد های PoE شبکه همچون 802.3af  و 802.3at   (با حداکثر  185 وات برای مصرف برق PoE ) پشتیبانی می کنند. همچنین این سوئیچ با ارائه مکانیزم های دفاعی پیشرفته و برنامه های امنیتی دیگر، شبکه ای مطمئن و با امنیت بالارا  برای شما ایجاد خواهد کرد.

سوئیچ سیسکو WS-C2960-24PC-L

سوئیچ Cisco Catalyst WS-C2960 + 24PC-L از درگاه های اترنت 24 * 10/100 که  POE هم هستند تشکیل شده است. WS- C2960-24PC-L یکی از سوئیچ های کاربردی سری 2960 سیسکو کاتالیست است. این مجموعه از صوت ، فیلم ، داده و دسترسی بسیار ایمن پشتیبانی می کند. از جمله ویژگی های این دستگاه : امنیت پیشرفته از جمله Cisco TrustSec برای تأیید اعتبار، کنترل دسترسی و مدیریت سیاست های امنیتی، گزینه های عملکرد چندگانه سریع یا گیگابیت اترنت و ویژگی Cisco EnergyWise که برای مدیریت نیرو است.

سوئیچ 8 پورت سیسکو مدل SF110D-08HP

یکی از سوئیچ های کاربردی، مقرون به صرفه و سریع برند سیسکو که مناسب برای مشاغل و شرکت های کوچک می باشد، سوئیچ سیسکو SF110D-08HP است. اگر شما برای شبکه خود به دنبال سوئیچی با سرعت و کارایی بالا میگردید و به همان اندازه هم قیمت محصول برایتان مهم است بهتر است برای شبکه کوچک خود از سوئیچ فوق العاده به صرفه SF110D-08HP استفاده کنید. این سوئیچ plug and play است بنابراین بدون نیاز به هیچ نرم افزار و پیکربندی خاصی میتوانید آن را راه اندازی کنید. اگر شما در شبکه خود کارمندی متخصص برای شبکه ندارید با این سوئیچ نگران این مسئله هم نباشید چون این سوئیچ غیر مدیریتی است و نیاز به مدیریت و کنترل مداوم ندارد.

سوئیچ سیسکو ws-c2960g-24tc-l

سوئیچ سیسکو ws-c2960g-24tc-l  از سری سوئیچ‌های 2960 و از خانواده سوئیچ های تنظیمات ثابت سیسکو می باشد. به طور کلی، سوئیچ‌های تنظیمات ثابت، تعدادی پورت ثابت را در اختیار شما قرار داده که از قبل برنامه‌ریزی شده و در واقع از انعطاف کمتری برخوردارند و البته از لحاظ قیمتی مقرون به صرفه‌تر از انواع ماژولارند.

سوئیچ سیسکو WS-C2960S-24PS-L

ازجدیدترین سری سوئیچ های شرکت سیسکو،سوئیچThe Cisco Catalyst WS-C2960S-24PS-L می باشد. این سری از سوئیچ ها با داشتن شبکه بسیار امن ومطمئن عملیات کاری شما را با کمترین هزینه انجام می دهد. این سوئیچ ها برای راه اندازی شبکه های ساده تر مانند شبکه خانگی، بازارهای متوسط و شعبه ها طراحی شده اند. به نظرکاربران این سوئیچ ها بسیار قدرتمند وعالی هستند وخرید آن ها را توصیه می کنند.

معرفی بهترین سوئیچ های شبکه میکروتیک (mikrotik)

یکی دیگر از برندهای معروف تولید کننده تجهیزات شبکه برند میکروتیک می باشد. این شرکت با تولید سوئیچ های با کیفیت در بازار برای خود آوازه ای کسب کرده است. در زیر به معرفی 5 تا از بهترین سوئیچ های میکروتیک می پردازیم. (برای خرید سوئیچ میکروتیک کلیک کنید.)

سوئیچ روتر میکروتیک CRS328-4C-20S-4S+ RM

سوئیچ روتر MikroTik Cloud CRS328-4C-20S-4S+ RM یک سوئیچ MikroTik قابل مدیریت است که دارای 28 سوئیچ پورت مستقل است. این سوئیچ مجهز به 20 اسلات(Slot) SFP ،4 اسلات SFP+ برای ماژول های 10G، همچنین 4 پورت Combo دارد که با استفاده از آن ها می توانید از پورت ها SFP یا RJ45استفاده کنید. پورت کنسول RJ45 برای مدیریت و رفع اشکالات شبکه به کار می رود.

سوئیچ میکروتیک CRS354-48G-4S+2Q+RM

  • پردازنده تک هسته ای
  • مدل پردازنده :QCA9531
  • معماری پردازنده : MIPSBE
  • سرعت پردازنده : 650 مگاهرتز
  • سطح دسترسی (لایسنس) : 5
  • سیستم عامل : RouterOS
  • حافظه رم : 64 مگابایت
  • حافظه فلش : 16 مگابایت
  • یک پورت 10/100
  • 48 پورت 10/100/1000
  • 4 پورت SFP+
  • دو پورت QSFP+

میکروتیک CRS125-24G-1S-2HnD-IN

  • 24 پورت گیگابیت اترنت
  • یک پورت فیبرنوری
  • کارت وایرلس با توان خروجی 1000mW و فرکانس 2.4GHz
  • دستگاه رومیزی
  • RouterOS با مجوز Level 5

میکروتیک CRS109-8G-1S-2HnD-IN

  • 8 پورت گیگابیت اترنت
  • یک کارت وایرلس Dual Chain با توان 1000mW
  • 128 مگا بایت حافظه رم
  • RouterOS با مجوز Level5
  • یک پورت فیبر نوری

میکروتیک CRS226-24G-2S+RM

  • سوییچ هوشمند لایه 3
  • 2 پورت فیبر نوری 10G
  • 24 پورت گیگابیت اترنت
  • صفحه نمایش LCD
  • RouterOS با مجوز Level 5

سخن پایانی:

در این مقاله ما به راهنمای خرید سوئیچ های شبکه و معرفی بهترین های این حوزه بپردازیم. تا شما را با انواع مختلف سوئیچ های شبکه آشنا کنیم که بتوانید برای کسب و کار خود بهترین و مناسب ترین سوئیچ های شبکه را تهیه کنید. همچنین تا حدودی تفاوت های برخی از تجهیزات شبکه را برای شما بیان کردیم. پس اگر در زمینه سوئیچ های شبکه کنجکاو هستید این مقاله را با دقت مطالعه کنید و در صورت هر گونه مشکل با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل