تعمیر مودم یا خرید مودم جدید؟!
مودم اصلیترین ابزار اتصال به شبکه ی بزرگ اینترنت در هر خانه و شرکت ایرانی است. اینکه تعمیر مودم فعلی به صرفه است یا خرید مودم جدید، نیازمند بررسی دستگاه شما و عیبیابی توسط کارشناسان است.
ضرورت تعمیر مودم
از اصلی ترین وسایل برای ورود به اینترنت و فضای مجازی مودم است. که امروزه در هر یک از منازل و یا شرکتها دست کم یک مودم استفاده میشود. از آنجایی که دسترسی و استفاده از اینترنت بخشی لاینفک از زندگی امروزی شده، در صورتیکه مودم شما دچار مشکل شود، بسیاری از فعالیتهای زندگی لنگ خواهند ماند.
طبیعی است که هر وسیله الکترونیکی به مرور زمان دچار اختلال و آسیب میگردد و مودمها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تعمیر مودم از آن دست تعمیراتی است که نمی توان آن را به تعویق انداخت. چراکه همانطور که گفتیم کسب و کار و زندگی ما امروز به اینترنت وابسته است و از کار و زندگی خواهیم افتاد. به همین منظور برای دسترسی سریع به متخصصان شرکت ارغوان با شماره تلفن 02141902 تماس گرفته و مشکل مودم خود را عیبیابی و برطرف نمائید. برای تعمیر مودم در تهران و کرج میتوانید با شرکت شبکه ارغوان برای تعمیرات حضوری تماس بگیرید.
- کالیبره کردن انواع مختلف مودم ها
- تعمیر و تعویض پورت های مودم
- ریست کردن رمز یا پسورد وسیله
- تعمیر و تعویض برد و یا آداپتور مودمها
خدمات تعمیرات مودم
خدماتی که برای تعمیر مودم شما انجام میدهیم
آیا مودم قابل تعمیر است؟
اینکه بگوئیم مودم قابل تعمیر است یا خیر؟ جواب آن مشخص است. تعمیر مودم نیز مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگری امکانپذیر است. اما مسئله این است که این امکان، به صرفه است یا نه؟ به طور کلی بخواهیم بگوئیم، در صورتی که مشکل مودم شما از منبع تغذیه یا کابل برق باشد که قابل تعمیر و تعویض است. همچنین اگر به مودم ضربه یا صدمه فیزیکی وارد نشده باشد و خرابی از فریمور مودم باشد، می توان آن را مجدداً بارگذاری نمود. اما از آنجایی که اکثر مودم ها از یک برد مدار با کانکتورهای برای اتصال کابلهای برق و شبکه تشکیل شدهاند، تقریباً هیچ قطعهای که تکنسین فنی بتواند تعمیر یا تعویض کند، وجود ندارد. حتی در صورت امکان تعمیر، هزینه عیبیابی و تعمیر قطعات مدار ممکن است بیشتر از هزینه تعویض با یک دستگاه جدید باشد.
هزینه تعمیر مودم چقدر است؟
هزینه تعمیر مودم، بستگی به مشکل دستگاه شما خواهد داشت. اینکه در تعمیر مودم بایستی قطعات تعویض شود یا نه در هزینه تعمیر دخیل است. به طور میانگین هزینه تعمیرات بین 50 هزار تومان تا 700 هزار تومان متغییر است.
همانطور که گفته شد، هزینه عیب یابی و تعمیر هر وسیله ای با توجه به عوامل مختلفی که در آن نقش داشته است، متفاوت و متغیر می باشد. یعنی تعمیر مودم ها دارای تعرفه و هزینه متفاوت و مختلفی است. معمولاً متخصصین برای تعمیرات مودم و انواع مختلف آن ها علت اصلی خرابی این وسایل را بررسی می کنند. سپس با توجه به تجهیزات و وسایلی که برای تعمیر آن ها مورد نیاز است، قیمت نهایی تعمیرشان را محاسبه و مشخص می کنند. عوامل مختلفی در تعرفه تعمیر مودم نقش دارد که از مهم ترین آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- تعمیر، تعویض و عیبیابی هر یک از قطعات آسیبدیده در دستگاه
- ریست کردن و یا تنظیم دستگاه ریست شده
- رفع مشکلات سیمکشی تلفن
- برقراری اتصالات و رفع هرگونه مشکل در اتصال دستگاه
معمولاً متخصصین و تعمیرکاران انواع مودم ها قیمت و تعرفه این دستگاه ها را با توجه به عواملی که بیان کردیم، تعیین می کنند. علاوه بر این نیز می توانید برای اطلاع از تعرفه تعمیر مودم با کارشناسان و متخصصین تعمیر تجهیزات شبکه ارغوان تماس بگیرید و پس از بیان مشکل دستگاه خود و دریافت راهنمایی از آنها از قیمت تعمیر دستگاه نیز مطلع شوید.
دلایل خرابی مودم چیست؟
همان طور که می دانیم دلایل مختلفی برای خراب شدن مودمها و نیاز به تعمیر مودم وجود دارد. در مطالب بالا به بخشی از دلایل اصلی عیب در این وسایل پرداختیم. اما سایر دلایل و علت های خرابی مودم عبارت اند از:
روشن نشدن چراغهای مودم: اگر بردهایی که در دستگاه وجود دارد دچار آسیب شود یا بسوزد، سبب روشن نشدن کل چراغهای مودم می شود. استفاده از آداپتور های نامناسب و هرگونه آسیب در آنها نیز می تواند علت روشن نشدن چراغ های مودم باشد. علاوه بر این، یکی دیگر از دلایل روشن نشدن چراغ ها، نوسانات برق و جریان برق است.
روشن نشدن مودم و قرمز شدن چراغ اینترنت: هنگامی که ظرفیت خازنهای موجود در دستگاه مودم خالی شود، چراغ اینترنت آن قرمز می شود. به عبارت دیگر وجود هر گونه مشکل و ایراد در آداپتور و قطعات ورودی برد می تواند سبب روشن شدن و قرمز شدن چراغ اینترنت آن شود.
روشن نشدن کل چراغ های وای فای: اگر چراغهای وای فای روشن نشوند، ممکن است خازنهای الکترونیکی آن تخلیه شده باشند. یعنی خالی شدن خازن ها میتواند سبب روشن نشدن چراغهای وای فای شود. علاوه بر این سوختن هر یک از قطعات سی آی بایاس و دیگر قطعات ریزی که در دستگاه وجود دارد، در روشن نشدن چراغ وای فای نقش گستردهای دارد.