اکتیو

راهنمای گام به گام تنظیمات مودم TP-Link

تنظیم مودم tp-link

تی پی لینک یکی از شرکت های تولید کننده مودم است که در ایران با استقبال خوبی مواجه شد و بسیاری مثل شما، مودم خود را از این شرکت تهیه کرده اند. آشنایی با تنظیمات مودم TP-Link برای کسانی که به تازگی مودم خود را خریداری نموده اند امری ضروری است که در ادامه آن را به طور کامل برایتان توضیح داده ایم.

پیشنهاد مطالعه: مودم چیست؟ کاربرد انواع مودم های مختلف

هرچند ممکن است شما از آن دست افرادی باشید که مدت هاست مودم خود را راه اندازی کرده اید ولی بنا به دلایلی، پیش از خواندن این مطلب دستگاه خود را ریست کرده و نیاز به تنظیم دوباره مودمتان دارید. ابتدا لازم به ذکر است که ریست نمودن مودم، تنظیمات مودم را به حالت کارخانه برگردانده و انگار که شما مودمتان را تازه خریده اید و تا پیش از تنظیم دوباره مودم، امکان اتصال به اینترنت برای شما میسر نخواهد بود. با در نظر گرفتن این قضیه، برای تنظیم دوباره مودم TP-Link خود تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

🛒: خرید مودم از فروشگاه تجهیزات شبکه ارغوان

گام اول: از نحوه اتصالات اطمینان پیدا کنید.

در گام نخست آموزش تنظیمات مودم TP-Link لازم است از نحوه اتصالاقیمت مودم ها در فروشگاه تجهیزات شبکه ارغوان به دلیل اینکه نمایندگی اصلی انواع مودم های شبکه در ایران است کاملا قابل رقابت با سایر فروشگاه های اینترنتی و فیزیکی بازار استت اطمینان پیدا کنید. ما در ادامه شکلی ساده را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که گویای نحوه انجام کار می باشد.

نحوه اتصال دستگاه های مختلف به مودم تی پی لینک

اتصال دستگاه های مختلف به مودم TP-Link

گام دوم: ورود به تنظیمات مودم TP-Link 

پس از این که از نحوه اتصالات مودم تی پی لینک مطمئن شدید، زمان وارد شدن به تنظیمات مودم TP-Link فرا رسیده است. به منظور ورود به تنظیمات مودم TP-Link مرورگر موجود در سیستم کامپیوتر خود را باز کرده و آی پی مودم را در قسمت سرچ آن وارد کنید. آی پی مودم در قسمت زیرین آن و در میان اطلاعات مربوط به دستگاه درج شده است. پس از وارد نمودن آی پی کلید enter را بفشارید.

آی پی ورود به تنظیمات مودم تی پی لینک در آدرس بار مرورگر

وارد کردن آی پی تنظیمات مودم TP-Link در آدرس بار مرورگر

گام سوم: وارد کردن نام کاربری و پسورد مودم

با فشردن کلید enter به مرحله سوم تنظیمات مودم TP-Link راه خواهید یافت. در این مرحله با صفحه ای مواجه می شوید که درخواست یوزرنیم و پسورد دارد. از آن جا که شما مودم خود را ریست نموده و یا به تازگی آن را خریداری نموده اید، یوزرنیم و پسورد تعیین شده ای در اختیار نخواهید داشت. بنابراین لازم است به اطلاعات درج شده در پشت مودم و یا به دفترچه راهنمای آن مراجعه کرده و یوزرنیم و پسورد پیش فرض را پیدا نموده و در این قسمت وارد کنید.

پنجره نام کاربری و رمز عبور برای کانفیگ مودم تی پی لینک

نام کاربری و رمز عبور برای ورد به تنظیمات مودم تی پی لینک

گام چهارم: ورود به تب Quick Start

پس از وارد نمودن یوزرنیم و پسورد به صفحه تنظیمات مودم TP-Link راه خواهید یافت. در این مرحله بر روی Quick Start کلیک نمایید.

بخش تنظیمات سریع کانفیگ مودم تی پی لینک

بخش تنظیمات سریع کانفیگ مودم تی پی لینک

گام پنجم : روی Run Wizard کلیک کنید

صفحه ای مشابه صفحه زیر رو به روی شما ظاهر می شود. بر روی کلید Run Wizard کلیک کرده و از این صفحه عبور کنید.

تنظیمات مودم TP-Link

گام ششم:  روی Next کلیک کنید

در این مرحله صفحه ای همچون صفحه زیر بر روی نمایشگر به نمایش در می آید. با کلیک بر روی گزینه next از این صفحه نیز رد شوید.

صفحه کانفیگ مودم تی پی لینک

تنظیمات مودم TP-Link

گام هفتم: منطقه جغرافیایی خود را انتخاب کنید:

مرحله هفتم تنظیمات مودم TP-Link مربوط به انتخاب منطقه زمانی می باشد. در این مرحله تهران را به عنوان منطقه زمانی انتخاب نموده و سپس دکمه next را بزنید.

انتخاب منطقه زمانی در کانفیگ مودم تی پی لینک

انتخاب منطقه زمانی تهران در تنظیمات مودم TP-Link

گام هشتم: گزینه PPPOE/PPPOA را انتخاب کنید:

در این مرحله گزینه PPPOE/PPPOA را انتخاب و سپس گزینه next را بفشارید.

انتخاب نوع اتصال در تنظیمات مودم TP-Link

انتخاب اتصال PPPoE/PPPoA در تنظیمات مودم تی پی لینک

گام نهم: وارد کردن نام کاربری و رمز عبور سرویس اینترنت

گام نهم تنظیمات مودم TP-Link مربوط به وارد نمودن یوزرنیم و پسورد سرویس اینترنت خریداری شده است. برای مثال اگر از اینترنت مخابرات استفاده می کنید، لازم است اطلاعات اشتراک نظیر نام کاربری (یوزرنیم)، رمز عبور (پسورد) و پارامترهای VCI و VPI را از شرکت مخابرات دریافت کرده و سپس آن ها را در این صفحه وارد نمایید. گفتنی است که گزینه Connection type موجود در این مرحله را باید بر روی PPPOE LLC قرار دهید.

VIP و VCI اینترنت مخابرات در تنظیمات مودم TP-Link

VIP و VCI اینترنت مخابرات در تنظیمات مودم TP-Link

گام دهم: فعال سازی وایرلس مودم

اگر قصد فعال سازی وایرلس دارید، در این مرحله از تنظیمات مودم TP-Link به انتخاب گزینه Activated موجود در قسمت Access Point بپردازید. سپس یک نام کاربری برای وایرلس خود انتخاب کرده و در مقابل SSID وارد نمایید. گزینه بعدی موجود در این صفحه به منظور مخفی سازی وایرلس شما تعبیه شده است. با زدن گزینه YES وایرلس شما برای سایر کاربران نمایش داده نمی شود. گزینه آخر برای تعیین نوع سیستم رمزگذاری می باشد. امکان انتخاب هر یک از گزینه های WPE، WPA/WPA2 یا WPA-PSK/WPA2-PSK به دلخواه برایتان میسر است. پس از انجام مراحل مذکور کلید next را بفشارید.

فعالسازی وای فای در کانفیگ مودم تی پی لینک

فعالسازی وای فای در تنظیمات مودم TP-Link

گام یازدهم: رمز دلخواه خود را وارد کنید

پس از زدن کلید next در مرحله دهم تنظیمات مودم TP-Link قسمتی در پایین همان صفحه ظاهر می گردد که باید رمز مورد نظر خود را در آن قسمت وارد نمایید. به یاد داشته باشید که رمز دلخواه شما نباید کمتر از 8 کاراکتر و یا بیش از 63 کاراکتر داشته باشد.

لازم به ذکر است که رمز انتخابی شما اصلی ترین راه پیشگیری از هک شدن مودم شما است. بنابراین سعی کنید رمزی را انتخاب نمایید که ترکیبی از کاراکترها، اعداد و حروف بوده و در عین حال بی نظم باشد. این کار هکرها را از هک مودم شما ناامید خواهد کرد. پس از انتخاب رمز گزینه next را زده و راهی مرحله بعد تنظیمات مودم TP-Link شوید.

تعیین نام و رمز وای فای در کانفیگ مودم تی پی لینک

تعیین نام و رمز وای فای در تنظیمات مودم tp link

گام پایانی: ذخیره کردن اطلاعات وارد شده

تنظیمات مودم TP-Link شما در این مرحله به پایان رسیده و صفحه ای مانند صفحه زیر برای شما به نمایش در خواهد آمد. با زدن گزینه next تمام اطلاعاتی را که تا این مرحله وارد نموده اید، ذخیره نموده و سپس گزینه Close را زده و از تنظیمات خارج گردید.

تنظیمات مودم TP-Link

تنظیمات مودم TP-Link

پس از گذشت چند ثانیه چراغ های موجود بر روی مودم شما روشن خواهند شد. در غیر این صورت یک بار مودم را خاموش و پس از گذشت پنج دقیقه مجددا روشن نمایید.

گفتنی است که پس از انجام تنظیمات مودم TP-Link امکان تغییر رمز مودم تی پی لینک، آپدیت مودم تی پی لینک و… برای شما میسر خواهد بود. جالب است بدانید که برای انجام تنظیمات فوق الذکر وجود کامپیوتر الزامی نیست. چرا که شما به راحتی و بدون هیچ گونه دردسری بر اساس آموزش بالا می توانید نسبت به انجام تنظیمات مودم تی پی لینک با موبایل اقدام نمایید.

مطالب مرتبط

21 نظر در “راهنمای گام به گام تنظیمات مودم TP-Link

  1. masood گفت:

    slm mikham ba wifi be goshi vasl besham vali nemizare engar makhfi shode ke kasi besh vasl nashe az koja mitonam fixesh konam ?

    1. علی فیضی گفت:

      سلام وقت شما بخیر
      تنظیمات Broadcast SSID مودمتان را روی گزینه Yes بگذارید تا بتوانید با دستگاه های مختلف نام وای فای تان را مشاهده و به آن متصل شوید.

  2. محمد گفت:

    سلام
    من میخوام مودم رو راه اندازی کنم. آی پی رو وارد میکنم ولی چیزی نمیاره… ایراد از کجاس؟؟

    1. علی فیضی گفت:

      سلام. مودم به درستی به سیستم متصل نشده است. کابل هاتون و اتصال خط تون رو دوباره چک کنید.

  3. شبنم گفت:

    سلام مودم من 4 تا چراغ هاش روشنه و با لب تاب وصل میشه ولی با هیچ کدوم از گوشی های خونه نمی تونم به مودم وصل شم و خب علامت تعجب نشون میده چن باری مودمم ریست کردم باز همون طوره ایراد کار از کجاست ؟

    1. علی فیضی گفت:

      سلام. تنظیمات وای فای مودمتون رو چک کرده و دوباره تنظیم کنید.

    2. یک پسر ترکمن گفت:

      احتمالا مودم رو بدون ثبت کردن mac Adress گوشی‌ها مک کردی از سایت 192.168.1.1 قسمت Interface Setup تنظیمات wireless بعد گزینه wireless MAC Address Filter رو چک کن ببین Activated گذاشتی یا Deactivated

  4. معید گفت:

    سلام ببخشید من تنظیماتو انجام دادم و بسته فعالم داره چهار چراغشم روشنه پلی میگه نمی تونه اینترنت ارائه بده لطفا رهنمایی کنید

  5. معید گفت:

    سلام ببخشید من تنظیماتو انجام دادم و بسته فعالم داره چهار چراغشم روشنه ولی میگه نمی تونه اینترنت ارائه بده لطفا رهنمایی کنید

    1. علی فیضی گفت:

      سلام دوست عزیز، با پشتیبانی سرویس تون تماس بگیرید. اگه شما تمام مراحل درست رفتین، احتمالاً مشکل از سمت اونا باشه. براتون برطرف می کنند.

  6. محمد گفت:

    سلام جناب وقت بخیر بنده مودم رو ریست کردم و تمام کارهای راه اندازیشو انجام دادم تمام چراغهای مودم روشنه ولی وقتی با گوشی وصلم ن.تیفیکشن بالا میاد که اتصال اینترنت ندارید. وارد سامانه مخابرات شدم پیام اومد که در مخابرات حساب کاربری ندارید ینی چی ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. علی فیضی گفت:

      سلام وقت شما بخیر
      اگر از شرکت مخابرات سرویس تون رو خریداری کردین، باید وارد سایت بشید و احتمالاً یا سرویس تون تمام شده یا مشکل دیگه ای هست که وارد پنل تون بشید متوجه خواهید شد. چنانچه دسترسی به سایت مخابرات ندارید با شماره 2020 تماس بگیرید، مشکل تون برطرف می کنند.

  7. یوسفی گفت:

    سلام من میخوام مودمم رو تنظیمات کنم مدلش TP link XN020 -G3v فیبر نوری هست میشه کمک کنید راه اندازی کنم و اینترنتم وصل بشه

    1. فرزانه فولادلو گفت:

      درود و عرض ادب
      دوست گرامی متأسفانه ما پشتیبانی نداریم. بهتره از فروشگاهی که مودم خریداری کرده اید پشتیبانی دریافت کنید. با تشکر از شما.

      1. فرزانه فولادلو گفت:

        سلام و عرض ادب
        توصیه نمی شود. زیرا بسیار تخصصی است و فقط تبدیل کامپیوتر به هاست نیست. مراحل زیادی دارد که آسان نیست.

  8. محمدصالح حسینی گفت:

    سلام جریان مخفی کردن پسوورد یا رمز وای فای چیه؟

    1. فرزانه فولادلو گفت:

      سلام
      برای افزایش امنیت شبکه خودتون رمز وای فای را به صورت هیدن یا مخفی قرار می دهید. برای مخفی کردن این رمز باید مراحل زیر را اجرا کنید:

      Computer Configuration > Administrative Templates > Network > Network Connections. policy named “Prohibit access to properties of a LAN connection” or similar. Double-click and enable

  9. محمدصالح حسینی گفت:

    سلام برای مخفی کردن رمز وای فای مودم تپ لینک هست چه سربرگی چه قسمتیش از طریق موبایل وارد می شم.

    1. فرزانه فولادلو گفت:

      سلام
      به Basic > Wireless بروید، تیک Hide SSID را بزنید و روی Save کلیک کنید. اکنون وقتی شبکه‌های بی‌سیم موجود را اسکن می‌کنید، SSID روی دستگاه شما نمایش داده نمی‌شود. و برای پیوستن به شبکه باید اطلاعات شبکه را به صورت دستی وارد کنید.

  10. محمد مهدی گفت:

    سلام وقتتون بخیر من مودمم رو عوض کردم و میخاستم طبق مراحلی که داخل سایت گذاشتین کانفینگ رو انجام متاسفانه سایت تنظیم مودم بالا نمیاد مشکل کجاست؟

    1. فرزانه فولادلو گفت:

      سلام و عرض ادب
      سعی کنید از طریق یک مرورگر وب دیگر به صفحه ورود به روتر دسترسی پیدا کنید یا کش مرورگر فعلی خود را پاک کنید. فایروال های فعال یا اتصالات VPN را به طور موقت غیرفعال کنید، زیرا گاهی اوقات می توانند دسترسی به تنظیمات روتر را مسدود کنند. مجددا راه اندازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *